Over mij

"Mijn leven veranderde in één klap drastisch toen ik een positieve zwangerschapstest in handen had."

Daar stond ik dan. Living my best single life, wonend in een kleine maar oh-zo-knusse studio midden in Utrecht, met een kinderwens. Maar die was voor later en vooral samen met iemand. De afslag die mijn leven hier nam had ik niet zien aankomen. Toen ik bekomen was van de schrik wist ik heel zeker: hier ga ik honderd procent voor, single-mom it is!

De keus om voor het leven ván en mét mijn kind te gaan was gevoelsmatig super snel gemaakt. Maar het duurde wel even voor ik dat durfde uit te spreken naar mijn omgeving. Alsof het dan écht werd, en dat ik dan niet meer terug kon. Niet dat ik dat wilde, maar toch.

Lees mijn hele verhaal via onderstaande knop.

Mijn visie

op single bevallen
Mijn Missie
Ik help jou naar een vliegende start in het solomoederschap door een bevalling vanuit kracht. In samenwerking met jouw geboorteteam: je geboortepartner & zorgverleners.

Als je mij écht zou kennen dan weet je dit over mij:

Ontvang mijn E-book 'Single Bevallen, de vier zaken die je geregeld wilt hebben als je alleenstaand gaat bevallen.' kosteloos in je mail!

ebook single bevallen

Laat je gegevens achter, dan zorg ik dat het E-book direct jouw kant op komt. Let op: je krijgt eerst een mailtje waarbij je je inschrijving moet bevestigen.