Mijn Missie

Naar bevallen wordt nog vaak angstvallig uitgekeken. We kennen de beelden van films en series waarin geboorte plaatsvindt. Eigenlijk is er altijd paniek en moet er een dokter bijkomen om de vrouw letterlijk ‘te verlossen’ van haar kind. De vrouw blijft verbijsterd achter, verlost van haar kind en is de dokter dankbaar voor het ‘halen van haar baby.’
Maar HO! Wacht even, lieve vrouwen. Want echt: jouw lijf weet precies wat het moet doen om geboorte te geven. Hoe ontzettend gaaf is dat?!
Op welke manier je dan ook bevalt, als je een kind op de wereld gezet hebt, ben je per definitie gewoon kickass. En zo zou je je ook moeten voelen! Empowered, mega stoer en krachtig. Maar helaas horen we nog té vaak dat vrouwen zich helemaal niet zo hebben gevoeld tijdens hun bevalling. Dat vind ik heel erg zonde. Een bevalling kan namelijk (onder de juiste omstandigheden!) heel kalm, krachtig en veilig verlopen.


Mijn missie met Kickass Bevallen is dan ook precies dit: jou op zo’n manier voorbereiden dat je te allen tijde de regie behoudt, waardoor je de kracht van jouw lichaam leert kennen en terug kunt kijken op die kickass bevalling gestoeld op vertrouwen in jezelf en je baby.

Missie Kickass Bevallen