Motherclass :
'Mijn beste tips voor een relaxte solo kraamtijd'

Herstellen van je bevalling, je baby leren kennen en met energie uit je kraamtijd komen? Met mijn tips kan jij dat makkelijk.

De kraamtijd (die echt langer duurt dan 1 week) staat in het teken van herstellen en je baby leren kennen. Tegelijkertijd ben je ook moeder geworden, dus ga je ook jezelf opnieuw leren kennen.

Dit vraagt allemaal ontzettend veel van je energie. Het is daarom super belangrijk dat je je in die tijd kan richten op je herstel en op je kindje.

Als alleenstaande moeder kom je hier voor wat uitdagingen te staan. Want hoe kan je dit doen, zonder partner en zonder teveel van anderen én jezelf te vragen?

In deze Motherclass deel ik je mijn beste tips en vertel ik je hoe jij relaxed je kraamtijd doorkomt als single mom. Zodat je achteraf niet denkt: “Had ik dat maar geweten!” Maar dat je denkt: “Wat was dit een fijne tijd, ik ben klaar voor de volgende stap!”

Deze online Motherclass, waarin ik je een heleboel tips en tricks meegeef, gaat jou helpen naar die relaxte kraamtijd in jouw Solo Moederschap!

De Motherclass duurt 60 minuten.
Nadat je hem hebt besteld, ontvang je een betaallinkje & de Motherclass snel in je inbox.
(Check ook even je spam!)

Veel kijk plezier!

Liefs Lenne

Praktische informatie

Wat: Online Masterclass ‘Mijn beste tips voor jouw Relaxte Solo Kraamtijd’
Duur:
+/- 60 minuten, inclusief Q&A
Inclusief: Werkboek
Prijs: €17.50

Een Relaxte Kraamtijd als Solo Mom!

Vul hier je naam en email in, dan stuur ik je de link snel naar je toe!

Ontvang mijn E-book 'Single Bevallen, de vier zaken die je geregeld wilt hebben als je alleenstaand gaat bevallen.' kosteloos in je mail!

ebook single bevallen

Laat je gegevens achter, dan zorg ik dat het E-book direct jouw kant op komt. Let op: je krijgt eerst een mailtje waarbij je je inschrijving moet bevestigen.