Masterclass :
'Mijn beste tips voor jouw Solo Kraamtijd'

Herstellen van je bevalling, je baby leren kennen en met energie uit je kraamtijd komen? Met mijn tips kan jij dat makkelijk.

De kraamtijd (die echt langer duurt dan 1 week) staat in het teken van herstellen en je baby leren kennen. Tegelijkertijd ben je ook moeder geworden, dus ga je ook jezelf opnieuw leren kennen. Dit vraagt allemaal ontzettend veel van je energie. Het is daarom super belangrijk dat je je in die tijd kan richten op je herstel en op je kindje.

Als alleenstaande moeder kom je hier voor wat uitdagingen te staan. Want hoe kan je dit doen, zonder partner en zonder teveel van anderen én jezelf te vragen? In deze masterclass deel ik je mijn beste tips en vertel ik je hoe je relaxed je kraamtijd doorkomt als single mom. Zodat je achteraf niet denkt: “Had ik dat maar geweten!” Maar dat je denkt: “Wat was dit een fijne tijd, ik ben klaar voor de volgende stap!”

Elke eerste woensdagavond van de maand geef ik deze online Masterclass, waarin ik je een heleboel tips en tricks meegeef die je gaan helpen naar die vliegende start in het Solo Moederschap!

Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen zal de Masterclass zo’n 45 minuten duren, dit is inclusief een Q&A. De Masterclass zal plaatsvinden via Google Meet. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je voor aanvang een linkje.

(Check ook even je spam!)

Tot dan!

Liefs Lenne

Praktische informatie

Wat: Online Masterclass ‘Mijn beste tips voor jouw Solo Kraamtijd’
Wanneer:
 Elke eerste woensdagavond van de maand, om 20:00 uur
Duur:
+/- 45 minuten (afhankelijk van hoeveelheid aanmeldingen)
Prijs: €10
Waar: Via Google Meet

Aanmelden online Masterclass

Elke eerste woensdagavond van de maand om 20:00 uur

Ontvang mijn E-book 'Single Bevallen, de vier zaken die je geregeld wilt hebben als je alleenstaand gaat bevallen.' kosteloos in je mail!

ebook single bevallen

Laat je gegevens achter, dan zorg ik dat het E-book direct jouw kant op komt. Let op: je krijgt eerst een mailtje waarbij je je inschrijving moet bevestigen.